Dé Automation Toolbox
voor jouw organisatie

Het Automatisering Model

De Automation Toolbox is al een uitstekende investering geweest voor diverse ondernemingen. Je kunt namelijk zelf beslissen wat het beste bij het bedrijf past. Bekijk welke tools jij kan inzetten om processen binnen je bedrijf beter te kunnen automatiseren.

Je ziet hier een schema van een automation frameword
Hier wordt een robot getoont die grafieken schetst

RPA-QUICKSCAN

Met de RPA-QUICKSCAN kom je er razendsnel achter hoe je het snelst kan profiteren van RPA of AI of Conversational AI. Door deze scan te doen, weet je binnen zeven dagen weet je wat het potentieel is voor jouw organisatie.

RPA XL SCAN

Pragmatisch invulling geven aan de Digitale Transformatie van jouw organisatie.

Met de RPA XL SCAN kun je een invulling geven aan de Digitale Transformatie van jouw organisatie. Dit is een uitgebreidere scan en met deze scan analyseer je makkelijk je bedrijf. Uit deze analyse rollen de tips uit die jou helpt bij het automatiseren van je bedrijfsprocessen. Dit wordt ook wel het T.E.S.S.A. model genoemd. Deze afkorting staat voor:

– We Traceren samen het potentieel op automation

– We Elimineren alle onnodige proces stappen of activiteiten

– We Simplificeren van wat er in het proces of de de value stream wordt gedaan

– Daarna kijken we samen wat er nog valt te Standaardiseren

– Vervolgens het tijd wordt om te Automatiseren

Tijdens deze methodiek is Robotic Process Automation uiteraard een van de vele oplossingen die we toetsen als de beste oplossing. Daarnaast helpen we je team graag met trainingen en workshops. We kunnen zelfs RPA oplossingen bouwen of beheren. De workshops die we geven zijn ook in te plannen rond het thema Governance of het Center of Excellence. 

Robot die grafieken analyseert
rpa training

TRAINING

Never stop learning” we helpen graag met trainingen en worskhops. Inhoudelijk om zelf RPA oplossingen te kunnen bouwen of beheren. De workshops geven we ook rond het thema Governance of het Center of Excellence.

Klik verder om te zien welke trainingen we in samenwerking met onze technology partner aanbieden op het gebied van RPA, AI en Smart Chatbots.

 

GOVERNANCE (Center of Excellence)

Een goed Center of Excellence past bij de organisatie en haar ambitie. Er zijn verschillende typen voor een Center of Excellence. Welke past het best? Hoe enthousiasmeer je de organisatie. Hoe schaal je naar meerdere teams? Welke Governance voor Security, Compliance en Coderen bijvoorbeeld integreer je? Welke tools gebruik je voor je CI/CD pipeline? 

We delen graag de best practices en ontwerpen gezamenlijk de beste Governance.

Robot maken minder fouten

RPA QuickScan

Er wordt snel contact met je opgenomen

Laat je emailadres achter en dan wordt er snel contact met je opgenomen. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp

Digital Workforce Creators

Waar zijn ze goed in?

De focus van Ciphix ligt op het creëren van digitale arbeidskrachten. Ciphix verwezenlijkt dit met snel inzetbare en geïntegreerde RPA- en Machine Learning-oplossingen. Hierdoor worden organisaties geholpen bij de doorontwikkeling van menselijk potentieel en kan er gefocust worden op opschalen en groei.

Branches

 • Auto-industrie
 • Luchtvaart
 • Bankwezen & Verzekering
 • Bouw
 • Energie en Nutsvoorzieningen
 • Gezondheid en Medisch
 • Productie
 • Overheid
 • Vastgoed
 • Retail
 • HR
 • Transport en Logistiek

Ik wil meer informatie over de voordelen van partner worden

Neem contact met mij op hierover

Laat je emailadres achter en dan wordt er snel contact met je opgenomen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via WhatsApp