Je ziet hier een afbeelding met de woorden corporate automation coach

Making Digital Work Together

"De sleutel tot een succesvolle RPA implementatie is een goede organisatiestructuur rond de RPA activiteiten. De Corporate Automation Coach ondersteunt bij het ontwerpen, inrichten en draaiend krijgen van het best passende Center of Excellence."
Je ziet hier 3 mensen
Je ziet hier een afbeelding met de woorden mensen unlocking digital

Een Corporate Automation Coach is in tal van gevallen aan te raden voor organisaties. 

Een van de meest gekozen redenen, is om mensen mee te nemen in veranderingen die gaande zijn binnen een bedrijf. Het is immers van groot belang om al het potentieel dat er is goed te kunnen ontsluiten. Voor dit zorgvuldige proces is het samenstellen van het juiste team van cruciaal belang, om op deze manier alles duurzaam draaiend te houden.

Een Corporate Automation Coach zorgt altijd voor het verzorgen van de juiste soort trainingen en helpt je bij het opzetten van een community. 

Hier worden uiteraard de juiste tools voor gebruikt, zodat iedereen altijd over de juiste informatie beschikt.

Je ziet hier een tandwiel wat de processen weergeeft
Je ziet hier een afbeelding met de woorden processen

Voordat een coach start met dit proces, wordt eerst helder in kaart gebracht waar RPA, of Automation in het algemeen voor moet worden ingezet. Dankzij een Quick Scan of een RPA Kansen Scan, wordt gezocht naar de geschikte focus. Denk hierbij aan klanttevredenheid, medewerkers, compliance, kostenbesparing, productiviteit of kwaliteit.

 

De waarde van RPA wordt vanuit de Professional Scrum Product Owner filosofie gemaximaliseerd met behulp van bijvoorbeeld het juiste back-log management. Ook is de Governance rond het duurzaam ontwikkelen en beheren van de gebouwde RPA oplossingen van cruciaal belang.

 

Compliance en Security zijn beiden een belangrijk onderdeel van een betrouwbaar fundament. Het voegt waarde toe die je mag verwachten. Ons team van specialisten zorgt dat dit altijd volledig naar behoren functioneert. Of het nu gaat om een hybride configuratie of een eigen data center. Wellicht heb je zelfs een (private of public) cloud. We zorgen er altijd voor dat deze platformen volledig gereed zijn voor de volgende technologische ontwikkeling.

Hier wordt een pc getoond met trajecten die doorlopen kunnen worden
hier word het woord technologie in een afbeelding getoond

Een solide IT infrastructuur draagt bij aan een Digitale RPA Workforce die 24/7 draait. Waar innovatie onderdeel is van het digitale DNA.

Security en Compliance zijn en basis onderdeel van een betrouwbaar fundament in elke configuratie de waarde toevoegt die je mag verwachten. Of het nu compleet in een eigen data center wordt gehost of volledig in de (private of public) cloud of dat het in een hybride configuratie wordt gebouwd. We zorgen dat het draait als een zonnetje. 

Innovatie is cruciaal voor elke zichzelf respecterende organisatie. 

Unlocking Digital zorgt dat de platformen altijd gereed zijn voor de volgende technologische ontwikkeling.

Corporate Automation Coach
Strippenkaart

Prijzen op aanvraag
 • UNLOCK 20 DAGEN
 • ENABLE 50 DAGEN
 • UNLEASH 100 DAGEN
Pre-paid

Er wordt snel contact met je opgenomen

Laat je emailadres achter en dan wordt er snel contact met je opgenomen. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp

Digital Workforce Creators

Waar zijn ze goed in?

De focus van Ciphix ligt op het creëren van digitale arbeidskrachten. Ciphix verwezenlijkt dit met snel inzetbare en geïntegreerde RPA- en Machine Learning-oplossingen. Hierdoor worden organisaties geholpen bij de doorontwikkeling van menselijk potentieel en kan er gefocust worden op opschalen en groei.

Branches

 • Auto-industrie
 • Luchtvaart
 • Bankwezen & Verzekering
 • Bouw
 • Energie en Nutsvoorzieningen
 • Gezondheid en Medisch
 • Productie
 • Overheid
 • Vastgoed
 • Retail
 • HR
 • Transport en Logistiek

Ik wil meer informatie over de voordelen van partner worden

Neem contact met mij op hierover

Laat je emailadres achter en dan wordt er snel contact met je opgenomen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via WhatsApp

RPA QuickScan