Je ziet hier een afbeelding met de woordenThe coaching staff

COACHING STAFF

Gebaseerd op de gig-economy filosofie zorgen we dat we de juiste professionals op het juiste moment in ons cross-functional team opnemen om zo de op maat Automation Journey vanaf het allereerste begin vorm te geven. 

Van Service Designer tot Lean Six Sigma Blackbelt, van Data Scientist tot RPA ontwikkelaar. En dat allemaal onder de bezielende leiding van een Professional Scrum Product Owner. Het juiste team voor de klus, on-demand. Dat is het model waar we voor staan.

Bekijk hieronder welke skills we in de Unlocking Digital Coaching Staff hebben opgebouwd.

The Value King or Queen: 

Waarde toevoegen is wat we graag doen. Met een agile mindset en brede professionele scrum-ervaring, maximaliseren we de waarde van uw automatiseringsback-log, waardoor uw team de snelheid krijgt van een eersteklas team. We leveren waarde door digitale transformatie digitale handen en voeten te geven. 

The Wastebuster

Het verbeteren van de bedrijfsprocessen met behulp van Lean Six Sigma en Change Management, allemaal om uw waarde stromen te verbeteren door verspilling te verwijderen, de time-to-market te versnellen en de klantervaring te verbeteren.

The Creative Inspirator

Met behulp van design thinking bedrijven te helpen met digitale transformatie en werknemerservaring. We helpen om out-of-box te gaan, uit de comfortzone dat is waar de innovatie vaak begint. Met een geweldige Design Sprint-methodologie vinden we oplossingen die uw stoutste dromen te boven gaan.

Digital Brain Surgeon

Met behulp van Machine Learning-modellen geven we de Digital Workforce het brein dat nodig is om te kunnen voorspellen, categoriseren en labelen op een manier die bruikbaar is voor besluitvorming en betere bedrijfsresultaten en / of minder risico’s.

Digital Assistant Creator

Het creëren van dé RPA-compatibele digitale assistent is de kernactiviteit van de RPA Developer. Bouwen aan een duurzame RPA-oplossing met herbruikbare bouwstenen om de ontwikkelingstijd van uw RPA-oplossingen te versnellen en het beheer tot een minimum te beperken.

The Miner

Data is goud. Het structureren, opschonen en labelen van de data van de organisatie zorgt ervoor dat u klaar bent voor impactvolle AI-modellen, daar helpen we u graag bij.

The Organizer

Ontwerpen hoe de digitale assistent eruit moet zien als onderdeel van het digitale personeelsbestand, doet de Solution Architect door te luisteren, ontwerpen en verfijnen van processen allemaal samen met de materiedeskundige. Zodat we kunnen schetsen hoe de robot uit de mens kan worden gehaald.

The Infra Guru

Het adviseren, ontwerpen en creëren van uw RPA / AI-infrastructuur op een manier die past bij de architectuur van uw bedrijf, is wat de RPA Infrastructuur specialist graag doet. Daarbij altijd rekening houden met de privacy- en regelgevingsrichtlijnen.

Vraag om meer informatie over onze coachingstrajecten

Laat je emailadres achter.

Er wordt snel contact met je opgenomen

Laat je emailadres achter en dan wordt er snel contact met je opgenomen. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp

Digital Workforce Creators

Waar zijn ze goed in?

De focus van Ciphix ligt op het creëren van digitale arbeidskrachten. Ciphix verwezenlijkt dit met snel inzetbare en geïntegreerde RPA- en Machine Learning-oplossingen. Hierdoor worden organisaties geholpen bij de doorontwikkeling van menselijk potentieel en kan er gefocust worden op opschalen en groei.

Branches

 • Auto-industrie
 • Luchtvaart
 • Bankwezen & Verzekering
 • Bouw
 • Energie en Nutsvoorzieningen
 • Gezondheid en Medisch
 • Productie
 • Overheid
 • Vastgoed
 • Retail
 • HR
 • Transport en Logistiek

Ik wil meer informatie over de voordelen van partner worden

Neem contact met mij op hierover

Laat je emailadres achter en dan wordt er snel contact met je opgenomen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via WhatsApp

RPA QuickScan